چهار ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن بازداشت شدند سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند

  • کد خبر: ۳۲۵۲۵۰
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند
سقوط یک فروند بالگرد امداد رسان با ۶ سرنشین به دریا در ژاپن سه کشته برجای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری «ان‌اچ‎کی» (NHK) ژاپن با انتشار این خبر افزود: یک فروند بالگرد امداد رسان روز گذشته به وقت محلی به همراه ۶ سرنشین در استان «ناگازاکی» (Nagasaki) ژاپن ناپدید شد و اکنون مقامات محلی از جان باختن سه نفر از سرنشینان این بالگرد خبر می‌دهند.

بنابر این گزارش، گارد ساحلی ژاپن به دنبال دریافت پیامی مبنی بر ناپدید شدن و قطع ارتباط یک فروند «آمبولانس بالگرد» که از جزیره «سوشیما» عازم بیمارستانی در استان «فوکوکا» ژاپن بود، به جست‌و‌جو پرداخته و لاشه این پرنده را در آب‌های منطقه شناسایی کرد.

گارد ساحلی ژاپن اعلام کرد که خلبان، تکنسین و پرستا این بالگرد را زنده یافته است، اما پزشک، بیمار و یکی از همراهان بیمار در این سانحه جان باخته‌اند.

علاوه بر گارد ساحلی، هیات ایمنی حمل و نقل ژاپن روز دوشنبه از آغاز بررسی این سانحه خبر دادند.

ان‌اچ‌کی به علت این سانحه هوایی اشاره نکرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->